Een momentje achter de schermen met...

“Een momentje achter de schermen met…” 

Om alvast te wennen (wij kunnen niet wachten!) op ons samenwerken in hetzelfde pand zal Ellen Bomhof van Sjeep vormgeving vanaf heden onze uitingen op onze facebookpagina verzorgen.
Ellen is al jaren het brein achter onze huisstijl, advertenties en promotiemateriaal, daarom vinden wij het leuk om jullie iets meer te vertellen over deze creatieve dame! 
In haar vrije tijd geniet Ellen graag van de natuur in binnen- en buitenland, sport ze graag en drinkt ze geregeld een wijntje met vriendinnen. Na jarenlang wekelijks volleyballen beperkt ze het nu tot eens per jaar beachvolleybal in Eefde, zoals op de foto te zien samen met Alyssa!
In 2014 is Ellen met Marc in contact gekomen en heeft zij een volledig nieuwe huisstijl ontworpen, de basis hiervan is nog steeds terug te zien in ons huidige logo: rood, zwart, wit en een vriendelijk lettertype. 
Ellen is in 2006 begonnen als ZZP’er vanuit huis en heeft in de afgelopen jaren verschillende mooie projecten mogen ontwerpen en ontwikkelen. Mogelijk dat Eefdenaren haar ook kennen als de ontwerpster van het Oranjeverenigingsboekje dat voor Koningsdag wordt uitgereikt. 
Vanuit huis werken had vooral veel voordelen toen de kinderen nog thuis woonden en natuurlijk is het gezellig “met de kat op schoot”, maar anderzijds mist ze collega’s en is een ruimte om klanten te ontvangen ook erg prettig. Vandaar dat wij samen op het idee kwamen om ook ruimte te maken voor Ellen in ons kantoorpand aan de Coenensparkstraat. Geniet nog maar even van de rust thuis, Ellen