Onze medewerkers

Majoor en Klumper Makelaars & Taxateurs o.g.

Marc Majoor
Geboren en getogen in Amstelveen onder "de rook" van Amsterdam. Al vrij jong na de middelbare school (Keizer Karel College) aan het werk. Ik wist niet goed wat ik wilde worden en begon met werken in 1976 bij een notaris kantoor in Amstelveen en heb daar veel geleerd en gelachen, absoluut geen saai vak. Ik wilde wel notaris worden maar dat betekende een lange weg van studeren, werken en in "de wachtkamer" tot ongeveer je 40e voor een standplaats zoals dat heet.

In de Amsterdamse regio gaan de verkoper en koper vaak vergezeld van hun makelaars naar de notaris voor het opmaken, bespreken en ondertekenen van de koopovereenkomst, een fantastisch systeem naar mijn mening.
Daardoor kwam ik regelmatig in contact met de Amstelveense en Amsterdamse makelaars. Contact met mensen en veel op pad en niet alleen maar op kantoor. Ik dacht dat is het, ik wil makelaar worden en zo is het gegaan.
In 1978 ben ik bij makelaars op bezoek gegaan voor een baan hetgeen lukte bij een kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam. Makkelijk was dat niet, prijzen daalden toen harder (gemiddeld 50% !) dan in de recente crisis en de rente steeg naar 12/13%. Na 5 jaar maakte ik de overstap naar het prachtige kantoor van Schippers en Hazenberg aan de Oranje Nassaulaan in Amsterdam-Zuid en kreeg daar een eigen kamer en koffie in Wedgewood servies. Hard werken, studeren in de avonduren, een heerlijke en leerzame periode.
Na een paar jaar werd ik gevraagd om bij een internationaal kantoor (JLW) te komen werken dat nu JLL (Jones Lang Lasalle) heet. Erg lang over getwijfeld maar uiteindelijk toch de stap gezet en daar in korte tijd veel over bedrijfsmatig onroerend en projectontwikkeling geleerd, ik heb daar nog dagelijks profijt van.

Bijna had ik toen de stap naar een concurrent van JLL gemaakt waar ik voor gevraagd werd. Ik was toen ook in gesprek met een collega om een eigen kantoor te beginnen. In 1989 zijn we in de Jacob Obrechtstraat 24 gestart onder de naam Straathof & Majoor met uiteindelijk bijna 10 medewerkers. Deze samenwerking is op mijn verzoek op 31 december 2000 beeindigd en ik ben toen vanuit huis met hulp van mijn vrouw Hannelore verder gegaan. Voor onze verhuizing naar het Oosten in 2001 nog korte tijd taxatieleer en locatiekennis "gedoceerd" bij de MVA in Amsterdam aan toekomstige makelaars die de vaktest voor de Kamer van Koophandel in Amsterdam moesten doen. Erg inspirerend om te doen. In de beginjaren zo'n vier keer per week naar Amsterdam en nu nog bijna wekelijks met mooie en bijzondere transacties tot gevolg.

Het was niet de bedoeling in deze fraaie regio te gaan "makelen" maar dat is vanaf omstreeks 2005 op natuurlijke wijze ontstaan en steeds verder uitgebreid. In mei/juni 2014 sprak ik met Alyssa en er was meteen een goede klik, zij wilde met het vak makelaar & taxateur kennis maken en ik zag na het einde van de crisis, weer ruimte voor groei en investeringen. Na een paar gesprekken is zij eind augustus 2014 gestart. Zij doorloopt met hoge snelheid het studietraject, pakt alles zeer snel op, is discreet en integer, erg belangrijk in ons mooie vak. Met haar komst bouwen we verder uit en verandert er veel ten goede, nieuwe website, Facebook, sociale media, dingen die steeds belangrijker worden maar waar ik iets minder mee heb. Naast werken is er ook ruimte voor mijn jonge gezin, familie, vrijwilligerswerk en "uitwaaien" met de hond.

Vakkennis moet vanzelfsprekend zijn en ook ik leer nog vrijwel elke dag. Integriteit en betrouwbaarheid leer je niet op een cursus maar krijg je van huis uit mee, vertrouwen moet je opbouwen en als laatste is er ook een belangrijke gunfactor. Eerder genoemde eigenschappen maken je naar mijn mening een goede makelaar – taxateur en adviseur voor particulieren, families en bedrijven. Ik verwacht nog een flink aantal jaren door te kunnen gaan en voel me nog zo als ik begon op de Keizersgracht in 1978.
Alyssa Klumper
Alyssa Klumper
Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT
0575-549112 0623547301
Geboren en getogen in Eefde en daar altijd met veel plezier gewoond. De rust, ruimte en gezelligheid van een dorp zijn ontzettend fijn. Na mijn studie Planologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben met mijn vriend gaan samenwonen in de binnenstad van Zutphen, een hele leuke tijd in een charmante woning boven een bakkerij. Na 2,5 jaar kochten wij een jaren ’30 opknapper net iets buiten de stad, we hebben ruim een half jaar flink verbouwd en inmiddels wonen wij er met veel plezier. Zutphen is een prachtige Hanzestad met veel mooie panden, parken, gezellige terrasjes en goede restaurants. De woningmarkt heeft al jarenlang mijn interesse: dagelijks bijhouden wat er op de markt komt en verkocht wordt. De vele verschillende woningen die ik zie maken mijn werk ontzettend leuk, daarnaast vind ik het contact met mensen erg leuk en vind ik een goede relatie belangrijk. Er gaat bij ons veel in overleg. Zo proberen we samen een positief gevoel te creëren en er helemaal voor te gaan!
Linda Crown
Linda Crown
Commercieel medewerker binnendienst
0575-549112
Geboren, getogen, lang gewerkt en nog steeds wonend in Warnsveld fiets ik 4 dagen per week heen en weer naar Eefde. Na de middelbare school en de MEAO ben ik al vrij snel de makelaardij ingerold. Met een kleine uitstap naar een Ministerie om daar een nieuw secretariaat op te zetten en in te richten, heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de binnendienst van de makelaardij. Als eerste aanspreekpunt en echte ‘regelnicht’ kunt u bij mij terecht met al uw vragen, die ik indien nodig doorzet naar mijn collega’s. Omdat we in een relatief klein team werken, kunnen we flexibel zijn en echt maatwerk leveren, dat is mooi om te kunnen bieden. Wij weten van elkaar waar we mee bezig zijn en kunnen elkaar dan ook feilloos aanvullen en ondersteunen waar nodig.
Sandro van Houdt
Sandro van Houdt
Assistent Makelaar ARMT i.o.
0575-549112 06-51355258
Geboren in Milaan en opgegroeid in Doetinchem. Nog altijd een zwak voor Italië als vakantieland en omdat mijn ouders er (weer) wonen. Naast reizen is wielrennen een van mijn hobby's en kun je mij zeker 3 keer per week op de fiets tegenkomen! Op dit moment woon ik samen met mijn vriendin in het modekwartier in Arnhem waar wij samen een huis uit 1910 hebben gekocht, verbouwd en naar onze smaak hebben ingericht. Dit traject heeft mijn nieuwsgierigheid naar de woningmarkt aangewakkerd.

Na een periode gewerkt te hebben voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedpresentatie begon het bij mij te kriebelen en wilde ik graag verder in het vak van makelaar/taxateur. Hier kruisten onze wegen, met de uitbreiding van een tweede vestiging in Zutphen en de groei binnen het kantoor voel ik mij meer dan welkom bij Majoor& Klumper makelaars en taxateurs o.g.
Het welkome gevoel is naar mijn idee ook wat ons kantoor onderscheidt; toegankelijk, behulpzaam, meedenkend, en alle vakkennis en ervaring in huis om de verkoop van uw woning tot een succes te maken.
Pascale Drent
Pascale Drent
Fotografe
0641122654